Rezervari SpaRezervari Spa

Prin utilizarea serviciilor noastre, sunteţi de acord cu prezenţii Termeni şi Condiţii. Vă rugăm să îi citiţi cu atenţie.

Deja sunteti membru?

Rezervari SpaRezervari Spa
Ati uitat parola?

Nu ai un cont?

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII UTILIZARE SITE SI SERVICII

Site-ul Revitalit.ro opereaza ca portal de rezervari de pachete SPA puse la dispozitie de catre furnizorii de servicii de profil din Romania. Revitalit.ro ofera acces gratuit utilizatorilor la baza de date a sistemului. Facem tot posibilul sa prezentam unitatile SPA cat mai obiectiv. Textele, imaginile si facilitatile prezentate ne sunt oferite de catre unitatile SPA, acestea purtand raspunderea pentru veridicitatea datelor, Revitalit.ro nu poate fi facut responsabil pentru eventualele erori. De asemenea, Revitalit.ro nu poate fi raspunzator pentru calitatea serviciilor prestate de furnizorii de servicii de profil, orice reclamatie in acest sens se va depune de catre turist direct la adresa furnizorului.

TARIFE
Tarifele Revitalit.ro sunt extrem de competitive. Revitalit.ro desfasoara o politica orientata spre client prin oferirea de servicii de cazare SPA la preturi foarte mici pe piata. Tarifele fiecarui furnizor de servicii sunt prezentate atat in pagina acestuia din site, cat si in documentul expediat catre clienti si este specificat daca acestea cuprind sau nu TVA, taxe locale si mic dejun. Achitarea acestora revine in totalitate clientului.

SERVICIU GRATUIT
Spre deosebire de multe alte site-uri de rezervari, nu exista nici o taxa de rezervare. Revitalit.ro opereaza pe baza de comision acordat de catre furnizorul de servicii. Clientul, rezervand cu Revitalit.ro nu va plati mai mult decat ar fi platit rezervand direct la furnizorul de servicii. Mai mult decat atat, datorita fluxului de rezervari, tarifele de vanzare prin Revitalit.ro sunt mai bune decat tarifele obtinute direct.

EFECTUAREA REZERVARILOR.
Rezervarile pot fi facute online in paginile dedicate furnizorului de servicii din site sau telefonic, apeland call-centerul Revitalit.ro.

MODALITATI DE PLATA SI GARANTARE
Revitalit.ro este un sistem de rezervari din Romania ce opereaza exclusiv cu plata clientului direct catre furnizorul de servicii. Astfel, exista siguranta rezervarii, rezervarea serviciilor solicitate si obtinerea celui mai bun tarif. In cazul in care, in confirmarile primite nu se specifica altfel (garantare cu avans catre furnizorul de servicii datorita unor grade de ocupare ridicate) plata se va efectua direct la furnizorul de servicii.
ANULAREA REZERVARILOR GARANTATE CU AVANS
Solicitarea garantarii cu avans (transfer bancar) este solicitata de catre furnizorul de servicii strict in perioadele de ocupare ridicata, cand neprezentarea ar produce daune (cost de nevalorificare).
Rezervand cu Revitalit.ro, se va considera ca utilizatorul incheie o conventie cu furnizorul de servicii. Anularile se fac direct catre furnizorul de servicii, in forma scrisa, pe fax. Fiecare furnizor de servicii are o politica proprie de anulare, furnizata catre Revitalit.ro si este specificata atat in confirmarea primita de la Revitalit.ro, cat si pe pagina fiecarui furnizor de servicii. In caz ca nu se specifica altfel, anularile vor respecta urmatorii termeni:
1. Daca anularea se face respectand politica de anulare a furnizorului de servicii, anularea nu implica penalizari, iar clientului i se va returna, integral, de catre furnizor de servicii, avansul platit.
2. Daca anularea se face incalcand termenii specificati, furnizor de servicii va retine contravaloarea sumei specificate in cadrul politicii sale de anulare.
3. Neprezentarea la cazare (no-show), implica, de asemenea o penalizare conform politicii sale de neprezentare.

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
S.C. SMART BOOKING S.R.L. (Revitalit.ro) respecta standardele etice si legale in privinta protectiei datelor cu caracter personal. Astfel, Revitalit.ro nu va furniza niciodata datele unui client sau a unei rezervari, unei alte terte persoane/companii, in afara furnizorului de servicii la care s-a efectuat rezervarea.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Revitalit.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia rezervarilor lor prin Revitalit.ro, informarea furnizorilor de servicii parteneri privind datele rezervarilor facute de clientii Revitalit.ro, activitati reclama marketing si publicitate, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.
Prin utilizarea Revitalit.ro sau apelarea telefonica a Revitalit.ro declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a Revitalit.ro si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de Revitalit.ro si partenerii sai contractuali, pentru scopurile declarate mai sus.
De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre Revitalit.ro partenerilor sai contractuali, cu respectarea scopurilor prelucrarii definite anterior.
Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.
Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa sediului Revitalit.ro va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
– o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
– sa interviti asupra datelor transmise;
– sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara
– sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.
Astfel, Revitalit.ro poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletter si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. Revitalit.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Revitalit.ro sau telefonic poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.
DISPOZITII FINALE
Toate materialele prezentate pe Revitalit.ro se supun legii copyright-ului si nu pot fi preluate decat cu acordul scris al S.C. SMART BOOKING S.R.L.
Revitalit.ro isi rezerva dreptul de a modifica, fara notificare, orice termen al acestui contract precum si orice modificare a datelor din website.
1. Societatea poate modifica sau anula, oricand, orice rezervare inregistrata eronat sau al carei posesor nu poate fi contactat telefonic.
2. Prevederile prezentui document, alaturi de cele cuprinse in documentul de confirmare a rezervarii, reprezinta conditii obligatorii pentru Revitalit.ro si turisti, si au valabilitatea unui contract incheiat intre acestia.
3. Posibilele litigii izvorâte între pãrti vor fi solutionate pe cale amiabilã, în caz contrar vor fi solutionate de cãtre instantele competente din raza teritorialã a societatii comerciale.

DATE IDENTIFICARE:
S.C. SMART BOOKING S.R.L.
CALIMANESTI, str. CALEA LUI TRAIAN, nr. 291, judet VALCEA
E-mail: contact@revitalit.ro
Web: www.revitalit.ro